Τετάρτη 17 Αυγούστου 2016

Ασημάκη: «Είσαι τεράστιος, Σπύρο Γιαννιώτη»



Αμέτρητα τα μηνύματα που δέχθηκε ο Σπύρος Γιαννιώτης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μετά την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στα 10χλμ μαραθώνιας κολύμβησης στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Ρίο.
Επιλέξαμε ένα χαρακτηριστικό, αυτό της Αλεξάνδρας Ασημάκη, με την αρχηγό της εθνικής ομάδας υδατοσφαίρισης γυναικών και παίκτριας του Ολυμπιακού να γράφει
«Είσαι τεράστιος Σπύρο Γιαννιώτη!! Στο έγραψα κι εσένα, αλλά ήθελα να το γράψω και δημόσια.
Μας δίδαξες και μας διδάσκεις κάθε φορά όχι μόνο μέσα από τον άθλο σου, αλλά μέσα από τα λόγια σου, τα ειλικρινή, τα ανεπιτήδευτα, αυτά που βγαίνουν μέσα από την ψυχή σου.. Γι αυτό είσαι τεράστιος πραγματικά, γιατί η ψυχή σου είναι τέτοια.
Ο αθλητισμός θα είναι σίγουρα φτωχότερος χωρίς εσένα, αλλά εμείς όλοι είμαστε σίγουρα πλουσιότεροι που ζήσαμε έναν τόσο μεγάλο αθλητή και κάποιοι μάλιστα από εμάς είμαστε και τυχεροί, γιατί έχουμε την τιμή να σε γνωρίζουμε, να σε έχουμε δει να αγωνίζεσαι από κοντά, να έχουμε προπονηθεί στην ίδια πισίνα μαζί σου, εκεί που έδινες καθημερινά και επί τόσα χρόνια το δικό σου αγώνα, μαζί με τον προπονητή σου Νίκο Γέμελο για να έχεις πετύχει μέχρι σήμερα τόσα πολλά. Ακόμα κι αν σταματήσεις, λοιπόν. θα υπάρχεις για πάντα να μας εμπνέεις, γιατί οι θρύλοι σαν κι εσένα δεν σβήνουν ποτέ, γράφονται στην ιστορία».
.
sentragoal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου