Σάββατο 13 Αυγούστου 2016

Εσείς τι λέτε, είναι αυτή η χειρότερη πρόταση γάμου… EVER;;;



Κατά καιρούς και με την βοήθεια του διαδικτύου γινόμαστε μάρτυρες προτάσεων γάμου οι οποίοι «ανταγωνίζονται» για την πρωτοτυπία τους και την φαντασία αυτών που τις διοργανώνουν για το ποια πρόταση θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως η καλύτερη. Όπως πρόσφατα η πρόταση με το τεράστιο πανό που έγινε σε κεντρική πλατεία των Γιαννιτσών και η οποία έγινε virial των social media αλλά ακόμα και του χορευτικού που στήθηκε για τις ανάγκες μίας άλλης πρότασης στη παραλία της Θεσσαλονίκης.

Το βίντεο όμως με την πρόταση που ακολουθεί, σίγουρα κερδίζει το βραβείο της χειρότερης πρότασης που έχει γίνει ποτέ.
Έβαλε τους φίλους του να ντυθούν αστυνομικοί, ενώ ένας από αυτούς κατέβασε με την απειλή όπλου την κοπέλα από το αυτοκίνητό της και την ξάπλωσε στο έδαφος.
Η κοπέλα τρομοκρατημένη άρχισε να απαντά στις ερωτήσεις του «αστυνομικού» που της φώναζε αν γνωρίζει τον Vlad και αν ξέρει τι έχει πάνω του. Όταν ο αστυνομικός την οδήγησε στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου για να του δείξει τι έχει το αμάξι στο πορτμπαγκάζ. Εκεί, στο πίσω μέρος βρήκε τον Vlad γονατιστό να τις κάνει πρόταση γάμου.

Εμείς πάντως θα προτείναμε στη κοπέλα να το ξανασκεφτεί αν επιθυμεί στο υπόλοιπο της ζωής της να έχει δίπλα της κάποιον ο οποίος έχει τέτοιου είδους αίσθηση του χιούμορ.


Πατήστε εδώ για αν δείτε το βίντεο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου