Πέμπτη 4 Αυγούστου 2016

Ποδηλάτης υπέστη σοβαρό έγκαυμα όταν πήρε φωτιά το iPhone στην τσέπη του



Έκκληση στην Apple απευθύνει ένας άνδρας από την Αυστραλία να προειδοποιήσει το κοινό σχετικά με τους κινδύνους που πιθανόν αποτελούν για την ανθρώπινη υγεία οι μπαταρίες των κινητών τηλεφώνων, μετά από εγκαύματα που υπέστη ο ίδιος όταν το iPhone που κουβαλούσε έπιασε φωτιά.

Ο Γκάρεθ Κλίαρ, 36 ετών, δήλωσε στις τοπικές εφημερίδες ότι το iPhone 6, το οποίο κουβαλούσε επάνω του την ώρα που έκανε ποδηλασία ανεφλέγη όταν αυτός, κάνοντας μια λάθος κίνηση, έπεσε από το ποδήλατό του.


Το αποτέλεσμα ήταν να υποστεί επίπονα εγκαύματα στο δεξιό μηρό. Συγκεκριμένα, ο Κλίαρ είχε το κινητό του τηλέφωνο στην πίσω τσέπη του κοντού παντελονιού του όταν έπεσε από το ποδήλατο. «Είδα καπνό να βγαίνει από την πίσω τσέπη μου και ξαφνικά ένιωσα έναν οξύ πόνο στο πάνω μέρος του δεξιού μου ποδιού», δήλωσε ο ίδιος στην εφημερίδα «Sydney Morning Herald».

 «Μπορούσα να το δω να λιώνει μέσα από το σορτσάκι μου. Θυμάμαι ότι κοίταξα το πόδι μου όπου φαινόταν μια μαυρίλα σε όλο το μήκος του, ενώ ήταν έντονη η μυρωδιά του φωσφόρου».

Ο Κλίαρ δήλωσε ότι, μετά την ιατρική διάγνωση, θα χρειαστεί να υποβληθεί σε πλαστική χειρουργική επέμβαση. Σύμφωνα με την βρετανική Telegraph, η Apple βρίσκεται σε επικοινωνία με τον Κλίαρ και ερευνά το περιστατικό. 



zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου