Τετάρτη 8 Μαρτίου 2017

Πλήθος κόσμου στα κούλουμα του Συλλόγου Ποντίων Μεσιανού



Πλήθος κόσμου μαζεύτηκε το πρωί της Καθαράς Δευτέρας στο χώρο του Συλλόγου Ποντίων Μεσιανού, Ν.Πέλλας για να γιορτάσουν τα κούλουμα.

Φίλοι και μέλη του Συλλόγου, μικροί και μεγάλοι, έστεψαν με πλήρη επιτυχία την εκδήλωση και γλέντησαν με την ψυχή τους. Το μενού περιλάμβανε κρασί, παραδοσιακά εδέσματα και ποντιακή μουσική.

Ο κόσμος συμμετείχε στην παρέλαση των καρναβαλιστών, στο παραδοσιακό γαιτανάκι και χόρεψε παρέα με τους μωμόγερους της Ποντιακής Καλλιτεχνικής Στέγης Πέλλας σε συνεργασία με την Ποντιακή Θεατρική Σκηνή Πιερίας, που έδωσε χρώμα και χαρά στους παρευβρισκόμενους.
Στο τραγούδι ήταν ο Αχιλλέας Βασιλειάδης, στη λύρα ο Χρήστος Καγιογλίδης και στο νταούλι ο Μπάμπης Μαυρίδης, που διασκέδασαν τον κόσμο για ακόμη μία φορά.
Το Δ.Σ. θέλει να ευχαριστήσει από καρδιάς το Δήμο Πέλλας για την προσφορά του και την κάλυψη των σαρακαστιανών εδεσμάτων. Επίσης θέλει να ευχαριστήσει θερμά τον κο Γρηγόριο Στάμκο και τον κο Απόστολο Φάκκα, που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωσή μας, καθώς και όλους τους επισήμους. Κυρίως όμως θέλει να ευχαριστήσει τα μέλη και τους υποστηρικτές φίλους, που συνέβαλαν καθοριστικά, για ακόμη μία φορά, για την επιτυχημένη εκδήλωσή μας. Η δράση όλων αυτών των ανθρώπων αλλά και η στήριξη των φορέων, μας υπενθυμίζουν διαρκώς ότι έχουμε στο πλευρό μας άξιους υποστηρικτές του έργου μας. 







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου