Δευτέρα 1 Μαΐου 2017

Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της 7ης ανθοέκθεσης στα Γιαννιτσά

Για έβδομη συνεχή χρονιά πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή τα εγκαίνια της επιτυχημένης και ιδιαίτερα αγαπητής στο κοινό ανθοέκθεσης. Ο χώρος της έκθεσης γέμισε με αμέτρητα είδη λουλουδιών και φυτών και οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα μέχρι και την Κυριακή 7 Μαΐου 2017 να θαυμάσουν τη μεγάλη ποικιλία που αναδύουν το άρωμα της άνοιξης και να διαλέξουν ότι επιθυμούν για να ομορφύνουν τα μπαλκόνια και τις αυλές τους.


Τον αγιασμό τέλεσε ο αρχιερατικός επίτροπος π. Ιωάννης Σπυρίδης ο οποίος συνεχάρη τους συντελεστές της ανθοέκθεσης  και ευχήθηκε καλή επιτυχία. Στη συνέχεια, ο δήμαρχος Πέλλας Γρηγόρης Στάμκος, στο σύντομο χαιρετισμό του, αναφέρθηκε  στη σημασία που έχει το αστικό πράσινο για την καθημερινότητά μας, τόνισε τη μεγάλη ανταπόκριση που έχει η ανθοέκθεση σε εκθέτες και επισκέπτες και κάλεσε μικρούς και μεγάλους να την επισκεφθούν.
Ta εγκαίνια τίμησαν με την παρουσία τους ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι, η περιφερειακή σύμβουλος κ. Μαρία Ζωγράφου- Τσιαντάκη, ο αστυνομικός υποδιευθυντής Πέλλας κ. Πέτρος Περδικάτσης, ο πρώην βουλευτής κ. Διονύσης Σταμενίτης, ο διευθυντής της διεύθυνσης αγροτικής οικονομίας και κτηνιατρικής κ. Τρύφων Τσιαντάκης και πλήθος κόσμου.

Η 7η ανθοέκθεση θα λειτουργεί καθημερινά από τις 10.00 έως τις 23.00 με παράλληλες εκπαιδευτικές και ψυχαγωγικές εκδηλώσεις. 







1 σχόλιο:

  1. Εγκαινια κάνουν και ποζαρουνε στο φακό αντί να μαζέψουν κανενα αδέσποτο,να αδειάσουν κάδους,να κόψουν τα χόρτα και να περιορίσουν την προσέλευση λαθρομεταναστών που βρήκαν πόρτα ανοιχτή,μπήκαν και αλωνίζουν ελεύθεροι.Τις ανακοινώσεις της αστυνομίας δεν τις διαβάζουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή