Τετάρτη 17 Μαΐου 2017

Σεμινάριο στις πρώτες βοήθειες πραγματοποίησε το ΙΕΚ Γιαννιτσών

Το Ι.Ε.Κ Γιαννιτσών στο πλαίσιο της κατάρτισης των ειδικοτήτων Βοηθός Φαρμακείου και Στέλεχος Διατροφής και Διαιτολογίας Δ΄ εξαμήνου πραγματοποίησε την Πέμπτη 11 Μαΐου 2017 σε συνεργασία με το Ε.Κ.Α.Β Γιαννιτσών και Θεσσαλονίκης σεμινάριο.
Οι  καταρτιζόμενοι  εκπαιδεύτηκαν :
·         στις πρώτες βοήθειες,
·         στην Καρδιοαναπνευστική Αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ) και

·         στη χρήση του Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή (ΑΕΑ),

      Το Ι.Ε.Κ Γιαννιτσών πραγματοποίησε το σεμινάριο προσπαθώντας να υλοποιήσει τον σκοπό των Ι.Ε.Κ.,  την παροχή επαγγελματικής κατάρτισης, καθώς και να εξασφαλίσει στους εκπαιδευομένους αντίστοιχων προσόντων, τη διδασκαλία επιστημονικών, τεχνικών, επαγγελματικών και πρακτικών γνώσεων ώστε να διευκολύνεται η επαγγελματική τους ένταξη στην κοινωνία και η προσαρμογή τους στις μεταβαλλόμενες ανάγκες της παραγωγικής διαδικασίας και της αγορά εργασίας.
     Σκοπός του σεμιναρίου ήταν η γνώση και η απόλυτη ετοιμότητα για την παροχή άμεσης βοήθειας και υποστήριξης των ζωτικών λειτουργιών σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης.
     Η Διεύθυνση και οι καταρτιζόμενοι του Ι.Ε.Κ Γιαννιτσών αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν το εκπαιδευτικό προσωπικό του Ε.Κ.Α.Β για την επιστημονικά άρτια και εμπεριστατωμένη παρουσίαση του.
O Δ/ντης του Ι.Ε.Κ Γιαννιτσών
     ΒΛΑΧΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου