Σάββατο 1 Απριλίου 2017

Δράσεις του ΙΕΚ Έδεσσας


 
Σπουδαστές από το τμήμα κομμωτικής τέχνης του ΙΕΚ Έδεσσας προσέφεραν για άλλη μια φορά τις υπηρεσίες τους σε ηλικιωμένους του γηροκομείου Έδεσσας, την Τετάρτη 29 Μαρτίου 2017. Υπό την καθοδήγηση των εκπαιδευτών του τμήματος, οι μελλοντικοί κομμωτές και κομμώτριες κούρεψαν και χτένισαν τους ηλικιωμένους, μέσα σε μια ευχάριστη ατμόσφαιρα.

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Σκύδρας προτείνει για τον Απρίλιο 2017



Οι βιβλιοπροτάσεις της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Σκύδρας για το μήνα Απρίλιο είναι οι εξής:    

Η πιο κλαψιάρα κυβέρνηση όλων των εποχών.Ψηφίζουν μες το κλάμα...



Κλαίνε και οδύρονται οι ριζοσπάστες βουλευτές και Υπουργοί, λόγω της συγκίνησης τσακώνεται και ο πρωθυπουργός, κι έτσι όλοι μαζί εκφράζουν την συμπάθεια της κυβέρνησης στον άγρια δοκιμαζόμενο Έλληνα πολίτη από τα πιο άδικα, σκληρά μέτρα που έρχονται.  Όχι, ποτέ ελληνική κυβέρνηση δεν είχε επιδείξει στο παρελθόν παρόμοιο πολιτικό θράσος, τέτοια αναλγησία, τέτοια χυδαιότητα, τέτοια περιφρόνηση  απέναντι στη κοινή

Θερινό ωράριο καταστημάτων Ν.Πέλλας



Η  Ομοσπονδία  Επαγγελματικών   Βιοτεχνικών   και Εμπορικών Σωματείων Ν. Πέλλας σας ενημερώνει  για το νέο  θερινό ωράριο καταστημάτων και έχει ως εξής:

Το Β΄ Κ.Α.Π.Η. Γιαννιτσών επισκέφθηκε ο Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού του Ν. Θεσσαλονίκης «ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ»



Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον οι γυναίκες – μέλη του Β΄ Κ.Α.Π.Η. Γιαννιτσών παρακολούθησαν την Τρίτη, 28 Μαρτίου 2017, την ομιλία εκπροσώπων και συνεργατών του συλλόγου γυναικών με καρκίνο του μαστού του Νομού Θεσσαλονίκης «Άλμα Ζωής».
Ομιλητές ήταν,  η γραμματέας του συλλόγου, κ. Ανδρομάχη Αθηναίου, ο εξειδικευμένος χειρουργός μαστού, κ. Τριαντάφυλλος Λιάπης, καθώς και η εκπαιδευόμενη εθελόντρια, κ. Μαρία Σιωπίδου, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην προσωπική της ιστορία και πως κατάφερε να βγει νικήτρια.

Πώς θα αποφύγετε τη διπλή φορολόγηση μέσω του αμοιβαίου διακανονισμού.



Απόφαση για τον καθορισμό διαδικασίας αμοιβαίου διακανονισμού στο πλαίσιο των Συμβάσεων Αποφυγής Διπλής Φορολογίας υπέγραψε ο διοικητής της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, Γιώργος Πιτσιλής.
Η διαδικασία αμοιβαίου διακανονισμού επιτρέπει στον φορολογούμενο, ο οποίος θεωρεί ότι φορολογείται κατά τρόπο μη σύμφωνο με τις διατάξεις των Συμβάσεων Αποφυγής Διπλής

Ο νέος τρόπος υπολογισμού συντάξεων δημοσίου.Μειώσεις για όλους.



Μειώσεις θα δουν στις συντάξεις τους οι δημόσιοι υπάλληλοι, εξαιτίας του νέου τρόπου υπολογισμού τους με τις ρυθμίσεις του νόμου Κατρούγκαλου (ν. 4387/2016), ενώ διαφορές προκύπτουν και για τους προϊστάμενους του Δημοσίου, όπου υπολογίζεται και το επίδομα θέσης ευθύνης στις συντάξιμες αποδοχές για τις οποίες καταβάλλονται ασφαλιστικές εισφορές.Σε εγκύκλιο των υπουργείων Οικονομικών και Εργασίας που δόθηκε στην

Γιάννης Σηφάκης : Ρύθμιση διαγραφής πανωτοκίων αγροτών για δάνεια στην ΑΤΕ και στις υπόλοιπες τράπεζες



Πλήρης διαγραφή πανωτοκίων με εξωδικαστικό συμβιβασμό και για τους αγροτικούς συνεταιρισμούς και τους αγρότες για δάνεια στην ΑΤΕ bad  και στις υπόλοιπες τράπεζες.
Με την ρύθμιση αυτή, που αποφασίστηκε την Τετάρτη 29 Μαρτίου 2017 σε σύσκεψη υπό τον υφυπουργό  Βασίλη Κόκκαλη, θα βρούν λύσεις στα ληξιπρόθεσμα δάνεια τους αρκετοί συνεταιρισμοί και αγρότες και της Πέλλας.

Πριν το Πάσχα η α' δόση του οικογενειακού επιδόματος.



Πριν από το Πάσχα, θα καταβληθεί η πρώτη δόση του οικογενειακού επιδόματος, διαβεβαιώνει η διοίκηση του ΟΓΑ, παρέχοντας, παράλληλα, διευκρινίσεις, με αφορμή διάφορα δημοσιεύματα και φήμες σχετικά με την καταβολή της πρώτης δόσης του οικογενειακού επιδόματος.
Συγκεκριμένα, η διοίκηση του ΟΓΑ επισημαίνει ότι «εδώ και τέσσερα χρόνια, το

Καλή Πρωταπριλιά!!! Ξέρετε πως ξεκίνησε;



Τα ψέματα της Πρωταπριλιάς είναι ένα έθιμο που μας έχει έρθει από την Ευρώπη. Υπάρχουν διάφορες εκδοχές σχετικά με τον τόπο και τον χρόνο που γεννήθηκε το έθιμο αυτό. Δύο από αυτές, όμως, είναι οι επικρατέστερες.

ΕΦΚΑ: Ποιοι δικαιούνται ασφαλιστική κάλυψη



Τις κατηγορίες των ασφαλισμένων που έχουν δικαίωμα ασφαλιστικής κάλυψης, από την 1η Μαρτίου 2017 έως τις 28 Φεβρουαρίου 2018, αναφέρει εγκύκλιος του Ενιαίου Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (ΕΦΚΑ).Ειδικότερα, στην εγκύκλιο ορίζονται τα εξής:
  • Στους ασφαλισμένους του ΕΦΚΑ προερχόμενους από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, παρέχεται η

Πρόγραμμα εκδηλώσεων Απριλίου της ΔΗΚΕΠΑΠ




Έως τη Μεγάλη Τετάρτη τα μέτρα



Προς ψήφιση με τη διαδικασία του επείγοντος ή κατεπείγοντος θα έρθουν, σύμφωνα με πληροφορίες, έως τη Μεγάλη Τετάρτη τα μέτρα που θα συμφωνηθούν με τους Θεσμούς, υπό την προϋπόθεση ότι θα κλείσει η αξιολόγηση τις προσεχείς ημέρες.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι το αργότερο έως τη Δευτέρα θα επιστρέψουν στην Αθήνα τα κλιμάκια των Θεσμών με στόχο το κλείσιμο των εκκρεμοτήτων που απομένουν, προκειμένου

Ξεκινούν τη Δευτέρα οι αιτήσεις για τις δωρεάν κατασκηνώσεις του ΟΑΕΔ



Αρχίζουν τη Δευτέρα, 3 Απριλίου, οι ηλεκτρονικές αιτήσεις συμμετοχής, μέσω των ηλεκτρονικών υπηρεσιών της διαδικτυακής πύλης του ΟΑΕΔ, στο πρόγραμμα διαμονής παιδιών σε παιδικές κατασκηνώσεις έτους 2017, οι οποίες θα μπορούν να υποβάλλονται, μέχρι τις 20 Απριλίου.
Στη δημόσια πρόσκληση που δημοσιεύτηκε, επισημαίνεται, μεταξύ άλλων, ότι αντικείμενο

Τι λένε τ'άστρα για σήμερα Σαββάτο 1/4





Πατήστε εδώ για να δείτε τις προβλέψεις της ημέρας

Σαν Σήμερα, Σάββατο 1 Απριλίου

Πατήστε εδώ για να δείτε το αλμανάκ της ημέρας.

Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017

Ιαπωνία: Πουλάνε φρούτα με τιμή 25.000 ευρώ!

Η νέα τάση στην Ιαπωνία είναι τα... πολυτελή φρούτα. Το 2016, ένα μικρό πεπόνι από την εταιρεία Yubari πωλήθηκε έναντι 3 εκατ. γεν, δηλαδή 25.109 ευρώ!Η νέα... τρέλα δεν αφορά μόνο τα πεπόνια αλλά επεκτείνεται σε κάθε είδους φρούτου που καλλιεργείται σε ειδικά διαμορφωμένα θερμοκήπια και βγαίνει σε διάφορα σχήματα και μεγέθη.Μιλάμε δηλαδή για φράουλες τόσο μεγάλες όσο τα μπαλάκια του τέννις, γεωμετρικά πεπόνια και τετράγωνα

Nεαρός τσιγγάνος κρατούσε φυλακισμένους 23 λαθρομετανάστες



Νεαρός άνδρας συνελήφθη με την κατηγορία ότι κρατούσε κλειδωμένους, σε αποθήκη στο Δενδροπόταμο Θεσσαλονίκης, 23 αλλοδαπούς, στην πλειονότητά τους Πακιστανούς, ζητώντας χρήματα από τους συγγενείς τους, προκειμένου να αφεθούν ελεύθεροι. 
Σύμφωνα με την αστυνομία, πρόκειται για 26χρονο Ρομά, ο οποίος έπεσε στα χέρια αστυνομικών της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης ύστερα από καταγγελία μετανάστη από το

Επιδημία ιλαράς στην Ευρώπη



Επιδημία ιλαράς πλήττει την Ευρώπη, από τη Γαλλία μέχρι την Ουκρανία, λόγω του ανεπαρκούς εμβολιασμού του πληθυσμού, προειδοποίησε ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας.Ο ΠΟΥ κατέγραψε "περισσότερα από 500 κρούσματα" στην Ευρώπη, από τα οποία τα 474 σε επτά χώρες: τη Γαλλία, την Ιταλία, την Ελβετία, τη Γερμανία, την Πολωνία, τη Ρουμανία και την Ουκρανία. Η Ιταλία, όπου έχουν καταγραφεί πάνω από τα μισά κρούσματα

Γνωριμία με την συγγραφέα Στέλλα Μιχαηλίδου


«Κοκκίνισαν» τα 8 στα 10 ρυθμισμένα δάνεια το πρώτο τρίμηνο του 2017



Μεγάλο πισωγύρισμα στην προσπάθεια μείωσης των μη εξυπηρετούμενων δανείων των τραπεζών, έχει φέρει η καθυστέρηση στην αξιολόγηση κατά το πρώτο τρίμηνο του 2017.
Ο αρνητικός αντίκτυπος καθυστερήσεων και αβεβαιότητας αντανακλάται στην εικόνα των ρυθμισμένων δανείων, τα οποία αναμένεται να δείξουν ότι σε ποσοστό 80% έχουν ξαναγυρίσει στο "κόκκινο". Την ίδια στιγμή, η κατάσταση μπορεί να καταστεί αναστρέψιμη

Συνάντηση Υποδιευθυντή ΙΕΚ Έδεσσας με την Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας



Συνάντηση συνεργασίας πραγματοποίησε ο Υποδιευθυντής του ΙΕΚ Έδεσσας κ. Πέτρος Πριβαρτιτσάνης με την Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας κυρία Αθηνά Αηδονά. Η συνάντηση έγινε την Τετάρτη 29-3-17 στο γραφείο της Αντιπεριφερειάρχη στην Έδεσσα. Ο Υποδιευθυντής του ΙΕΚ ενημέρωσε την κυρία Αηδονά για τη λειτουργία του ΙΕΚ καθώς και για τη συμβολή του σε διάφορες κοινωνικές δράσεις της περιοχής.

Θεσσαλονίκη.Μοτοσικλετιστής παρέσυρε βρέφος και το εγκατέλειψε



Οδηγός δικύκλου τραυμάτισε βρέφος, που συνοδευόταν από τους γονείς του, παρασύροντας το παιδικό καρότσι στο οποίο βρισκόταν.Το περιστατικό συνέβη στις 3:30 χθες το απόγευμα, στην Ξηροκρήνη Θεσσαλονίκης, ενώ ο δικυκλιστής εγκατέλειψε το σημείο. Σύμφωνα δε με το Seleo.gr το μωρό δεν έχει χρονίσει. Αμέσως μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο Θεσσαλονίκης και σύμφωνα με αστυνομικές πηγές δεν διατρέχει άμεσο κίνδυνο.

¨Η ΧΙΟΝΑΤΗ & ΟΙ 7 ΝΑΝΟΙ¨ στα Γιαννιτσά

Η Παιδική Σκηνή Ροντίδη παρουσιάζει, το αγαπημένο παραμύθι των παιδιών, ¨Η Χιονάτη & οι 7 Νάνοι¨ σε θεατρική διασκευή. Tην Κυριακή 2  Aπριλίου στο Πνευματικό Κέντρο Γιαννιτσών και ώρα 18:00.    Γενική είσοδος 6€. Κρατήσεις θέσεων  6944062928.
Μέσα από μαγικά εφέ, και live τραγούδια, ο μικρός θεατής διασκεδάζει με τους ήρωες του παραμυθιού, συμμετέχοντας μαζί τους, στη δράση της παράστασης επί σκηνής.

Νέα πρόκληση Ερντογάν.«Δεν θα δεχτούμε τετελεσμένα στο Αιγαίο»



Νέο προκλητικό σόου δίνει η Άγκυρα, με ανακοίνωση του τουρκικού Συμβουλίου Ασφαλείας να θέτει ανοιχτά θέμα Αιγαίου και να διαμηνύει ότι «δεν θα δεχτεί τετελεσμένα» στο Αιγαίο. Την ίδια ώρα, το Συμβούλιο Εθνικής Ασφάλειας, που συνεδρίασε αργά το βράδυ της Τετάρτης, υποστήριξε την αποχώρηση του τουρκοκύπριου ηγέτη Μουσταφά Ακιντζί από τις συζητήσεις με τον ΟΗΕ και τη Λευκωσία. 

Αυτά προβλέπει το σχέδιο νόμου για τον εξωδικαστικό συμβιβασμό



Όλες οι επιχειρήσεις μπορούν να ενταχθούν στον εξωδικαστικό συμβιβασμό, ανεξαρτήτως μεγέθους, περιλαμβανομένων και των ατομικών, με συνολικές οφειλές σε Δημόσιο, ασφαλιστικά ταμεία, προμηθευτές και τράπεζες, έως 31/12/16, από 20.000 ευρώ και άνω. Όμως, η διαδικασία μπορεί να ξεκινήσει ακόμα και εάν εκδηλώσει ενδιαφέρον το 50% των πιστωτών της επιχείρησης.Αυτό προβλέπει το σχέδιο νόμου του υπουργείου Οικονομίας για

Γιάννης Σηφάκης : Πλήρης διαγραφή πανωτοκίων με εξωδικαστικό συμβιβασμό και για τους αγροτικούς συνεταιρισμούς και τους αγρότες



Γιάννης Σηφάκης : Πλήρης διαγραφή πανωτοκίων με
εξωδικαστικό συμβιβασμό και για τους αγροτικούς
συνεταιρισμούς και τους αγρότες για ληξιπρόθεσμα
δάνεια στην ΑΤΕ bad και στις υπόλοιπες τράπεζες.
Με την ρύθμιση αυτή, που αποφασίστηκε την Τετάρτη 29
Μαρτίου 2017 σε σύσκεψη υπό τον υφυπουργό Βασίλη
Κόκκαλη, θα βρούν λύσεις στα ληξιπρόθεσμα δάνεια τους
αρκετοί συνεταιρισμοί και αγρότες και της Πέλλας

Αυτές είναι οι πιο φτωχές περιοχές της Ελλάδας



Μετά από τα στοιχεία της Unicef για την παιδική φτώχεια στην Ελλάδα και η Eurostat επιβεβαιώνει πως η κατάσταση στην Ελλάδα έχει πάει πολλά χρόνια πίσω.Συγκεκριμένα, κάτω από το 50% του κοινοτικού μέσου όρου του 2015 όσον αφορά στο κατά κεφαλήν ΑΕΠ στην ΕΕ βρίσκονται η ανατολική Μακεδονία/ Θράκη και η Ήπειρος (48%), σύμφωνα με στοιχεία της Eurostat.

Γ.Καρασμάνης: «Μηδενική απορρόφηση του ευρωπαϊκού προγράμματος διανομής φρούτων και λαχανικών στα σχολεία»



Ο Γιώργος Καρασμάνης συνυπέγραψε Ερώτηση με πρώτο υπογράφοντα το Βουλευτή Άρτας Γιώργο Στύλιο  που κατατέθηκε στη Βουλή προς Τους Υπουργούς Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, Οικονομίας και Ανάπτυξης και Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, σχετικά με τη μηδενική απορρόφηση του ευρωπαϊκού προγράμματος διανομής φρούτων και λαχανικών στα σχολεία.

Παρατίθεται το πλήρες κείμενο της Ερώτησης:

Πώς φουσκώνουν οι λογαριασμοί της ΔΕΗ



Αντιμέτωποι με μεγάλες προσαυξήσεις στους λογαριασμούς ρεύματος, που αφορούν κυρίως στους χειμερινούς μήνες, από τον Δεκέμβριο έως τον Μάρτιο, έρχονται χιλιάδες καταναλωτές.
Ο χειμώνας εφέτος ήταν πολύ βαρύς και το πετρέλαιο θέρμανσης πανάκριβο λόγω και της αύξησης του ειδικού φόρου κατανάλωσης.
Έτσι, χιλιάδες ήταν τα νοικοκυριά που αύξησαν τη χρήση άλλων θερμαντικών μέσων

Νέα Εθνική Συλλογική Σύμβαση: Ποια επιδόματα και δώρα διασώζονται



Αναδρομική ισχύ από 1/1/2017 θα έχει η νέα Εθνική Γενική Συλλογική Σύμβαση Εργασίας διάρκειας ενός έτους, που υπέγραψαν σήμερα Πέμπτη η ΓΣΕΕ και οι εργοδοτικοί φορείς (ΣΕΒ, ΓΣΕΒΕΕ, ΕΣΕΕ και ΣΕΤΕ).
Με την υπογραφή της ΕΓΣΣΕ σε ένα οικονομικά, κοινωνικά και πολιτικά αντίξοο περιβάλλον για τις συλλογικές συμβάσεις εργασίας και τη συλλογική αυτονομία, συνέχιζεται η ισχύς

Αναδρομικές επιδοτήσεις μετατρέπουν χιλιάδες αγρότες σε… επιχειρηματίες



Υποχρεωμένοι να λειτουργούν ως κανονικοί επιχειρηματίες είναι πλέον εκατοντάδες χιλιάδες αγρότες, οι οποίοι μέχρι τις 31/12/2016 υπάγονταν στο ειδικό καθεστώς ΦΠΑ. Οι συγκεκριμένοι αγρότες εκλήθησαν να ενταχθούν υποχρεωτικά από τον Ιανουάριο του 2017 στο κανονικό καθεστώς ΦΠΑ, μόνο και μόνο επειδή εντός του 2016 εισέπραξαν αναδρομικά επιδοτήσεις προηγουμένων ετών και εμφανίστηκαν με συνολικό ποσό εισπραχθεισών

Σοκ και δέος.Κάτω από τα 6.000 ευρώ το αφορολόγητο, κούρεμα συντάξεων.



Για τη συμφωνία, για όσα τουλάχιστον έχουν συμφωνηθεί μέχρι τώρα με τους δανειστές, ενημέρωσαν τους βουλευτές των ΑΝΕΛ ο Ευκλείδης Τσακαλώτος και η υπουργός Εργασίας Εφη Αχτσιόγλου. 
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Τσακαλώτος και η κυρία Αχτσιόγλου εξέφρασαν αισιοδοξία για «κλείσιμο» του SLA (staff level agreement) την ερχόμενη Παρασκευή και για συμφωνία

Τι λένε τα άστρα για σήμερα Παρασκευή 31/3



Πατήστε εδώ για να δείτε τις προβλέψεις της ημέρας

Σαν Σήμερα, Παρασκευή 31 Μαρτίου

Πατήστε εδώ για να δείτε το αλμανάκ της ημέρας.

Πέμπτη 30 Μαρτίου 2017

Μακεδονικός Έδεσσας - Δόξα Μεγαπλατάνου 0-1



Την ευκαιρία να πάρει πολύτιμους βαθμούς στην μάχη για την σωτηρία έχασε ο Μακεδονικός Έδεσσας που ηττήθηκε στο τέλος από την Δόξα Μεγαπλατάνου στα πλαίσια της 20ης αγωνιστικής.
Οι βυσσινί είχαν καλή απόδοση σε όλο το ματς και προσπάθησαν για το καλύτερο με αγωνιστικότητα και πάθος. Στο πρώτο 5λεπτο οι φιλοξενούμενοι απείλησαν εις διπλούν αλλά ο Παπαδόπουλος και ο Ιωάννου από κοντά δεν βρήκαν εστία.

Εδεσσαϊκό Θέατρο: «Ο Δον Κιχώτης του Θερβάντες από την Παιδική Σκηνή»



Το πιο πολυδιαβασμένο μυθιστόρημα όλων των εποχών γεμάτο από τους ήρωες του υπέροχου αυτού κειμένου, πλημμυρίζει τη σκηνή δίνοντας στους μικρούς θεατές την ευκαιρία να απολαύσουν το θέαμα, αλλά επίσης να φύγουν ανανεωμένοι και φωτεινοί. Το μεγαλείο της αγάπης, της φιλίας, της συν-δημιουργίας, της συγχώρεσης, του έρωτα και της πίστης σ’ έναν καλύτερο κόσμο, είναι τα μηνύματα που καλούνται να αποδώσουν οι 21 πρωταγωνιστές, πλαισιωμένοι από ένα υπέροχο σκηνικό, ευφάνταστα κοστούμια και μελωδίες, παρασύροντας μικρούς και μεγάλους στο μαγικό κόσμο των παραμυθιών.

Την Κυριακή 2/4 η αναμέτρηση Αλμωπού - Ορφέα Ξάνθης στην Αριδαία


Σχεδιάζουν ουρανοξύστη που θα κρέμεται από αστεροειδή σε τροχιά! (Φωτογραφίες)



Εκεί θα μπορούσε να εκτυλίσσεται η δράση σε κάποια ταινία επιστημονικής φαντασίας. Κι όμως, είναι ένας απίστευτος ουρανοξύστης που σχεδίασε αρχιτεκτονικό γραφείο στη Νέα Υόρκη.
 Πρόκειται για έναν ουρανοξύστη που δεν θα έχει θεμέλια στη γη, αλλά θα κρέμεται από αστεροειδή. Ο «Analemma», όπως ονομάζεται το σχέδιο της εταιρείας Clouds Architecture Office θα καλύπτει χιλιάδες χιλιόμετρα κάθε ημέρα, ανάμεσα στο βόρειο και το νότιο ημισφαίριο, όπως αναφέρει η Telegraph.

Ομιλία στην Έδεσσα με θέμα «Η συμβολή του Πνευματικού στην Οικογένεια»



Τη Δευτέρα, 3 Απριλίου και ώ­ρα 19.30,
στο Πνευματικό Κέντρο του Ι. Ν. του Αγ. Δημητρίου,
θα πραγματοποιηθεί ομιλία με θέμα:
"Η συμβολή του Πνευματικού στην Οικογένεια"

Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ πήρε την 13η σύνταξη… κατά λάθος!



Iδιαίτερη αίσθηση προκαλεί τις τελευταίες ώρες, η αποκάλυψη ότι βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έλαβε τη 13η σύνταξη-βοήθημα προς τους συνταξιούχους.Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ, πρόκειται για τον Μάκη Μπαλαούρα ο οποίος έλαβε το επίδομα, καθώς εμφανιζόταν να λαμβάνει σύναξη κάτω από 850 ευρώ.Πάντως ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έκανε γνωστό ότι το εν λόγω ποσό θα το διαθέσει στο Ταμείο Αλληλεγγύης του Συλλόγου Συνταξιούχων της ΤτΕ

Συμμετοχή – Κάλεσμα Δήμου Σκύδρας στην περιβαλλοντική δράση «Let’s do it Greece! – Let’s do it Skydra!»



Την Κυριακή 2 Απριλίου 2017 η Ελλάδα γίνεται καθαρότερη κι ομορφότερη. Τη συγκεκριμένη μέρα η μεγαλύτερη εθελοντική εκστρατεία καθαρισμού της χώρας, «Lets do it Greece γίνεται πράξη.
Πολίτες που μοιράζονται το όραμα μιας καθαρής Ελλάδας συντονίζονται σ΄ολόκληρη τη χώρα και θα πραγματοποιήσουν οργανωμένες εθελοντικές δραστηριότητες καθαρισμού, εξωραϊσμού κι αισθητικής αναβάθμισης.