Δευτέρα 21 Μαΐου 2018

ΝΔ Πέλλας. Σαρωτική επικράτηση Ουραηλίδη σε βάρος Θωμαϊδη.


Σαρωτική νίκη πέτυχε στις εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη προέδροου στη ΝΟΔΕ  Πέλλας , ο νεαρός μηχανικός από την Κρύα Βρύση κ.Θεοδόσης Ουραηλίδης σε βάρος του παλιού στελέχους κ.Νικόλαου Θωμαϊδη. Το αποτέλεσμα κρίθηκε σε β γύρο καθώς την προηγούμενη Κυριακή τα μέλη της ΝΔ είχαν να επιλέξουν μεταξύ τεσσάρων υποψήφιων γεγονός που δεν επέτρεψε κάποιον να εκλεγεί από τον πρώτο γύρο. Στην χθεσινή διαδικασία συμμετείχε εντυπωσιακός αριθμός μελών που πλησίασε σχεδόν τους 1500. Στην πρωτόγνωρη
για κομματικά δεδομένα εκλογή τοπικών οργάνων είχαν δικαίωμα συμμετοχής μόνο τα ενεργά μέλη του κόμματος με εξοφλημένη την ετήσια συνδρομή τους. Μολονότι φαβορί της κούρσας εμφανιζόταν το πολύπειρο στέλεχος κ.Θωμαϊδης παρ’όλα αυτά η νίκη του κ.Ουραηλίδη  υπήρξε ξεκάθαρη και εντυπωσιακή.  Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα στα τέσσερα εκλογικά κέντρα.



- Σύνολο ΝΟΔΕ
ΟΥΡΑΗΛΙΔΗΣ 840
ΘΩΜΑΙΔΗΣ 568

- Πέλλα-Γιαννιτσά
ΟΥΡΑΗΛΙΔΗΣ 462
ΘΩΜΑΙΔΗΣ 341

- Έδεσσα
ΟΥΡΑΗΛΙΔΗΣ 109
ΘΩΜΑΙΔΗΣ 32

- Σκύδρα
ΟΥΡΑΗΛΙΔΗΣ 108
ΘΩΜΑΙΔΗΣ 80

- Αλμωπία
ΟΥΡΑΗΛΙΔΗΣ 161
ΘΩΜΑΙΔΗΣ 115


17 σχόλια:

  1. ΕΝΑΣ ΣΥΜΜΑΘΗΤΗΣ ΑΠΟ ΑΓΙΟ ΛΟΥΚΑ.21 Μαΐου 2018 στις 10:20 π.μ.

    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ.ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δηλαδή ο Παπανικολάου έβγαλε πρόεδρο στην τοπική ΝΔ; Και ο Στάμκος ο μεγάλος έμεινε με την ...κατερίνα στο χέρι;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. η νικη ειναι ολοκληρη του θεοδοση.αφήστε τις συνομοσιες και τα δηθεν που γραφουν παντου.επαιξε εξυπνα και στρατηγικα απεναντι σε ενα διχαστικο και μονοκοματο αντιπαλο που μονο εχθρους εκανε σ'ολοκληρη την πελλα.μπραβο θεοδοση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΘΩΜΑΙΔΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΛΑΣΙΚΉ ΠΕΡΊΠΤΩΣΗ ΑΝΘΡΏΠΟΥ ΤΟΥ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟΥ ΠΟΥ ΔΙΧΑΖΕΙ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΊ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ.ΠΉΡΕ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΘΩΜΑΙΔΗ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΠΗΡΕ ΚΑΙ Ο ΣΤΑΜΕΝΙΤΗΣ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΧΩΝ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πάντως κοντά στον Θωμαϊδη κάηκε και ο Διονύσης και σίγουρα και οι δύο θα αποτελούν παρελθόν για την Ν.Δ. και για τον Νομό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο Θωμαϊδης είναι οτι χειρότερο έχει περάσει από την παράταξη.Αλαζόνας,διχαστικός,αγράμματος ξερόλας,εμετικός στις δημόσιες τοποθετήσεις του,συκοφάντης και εριστικός απέναντι σε όλους.Διέσπασε την Αριδαία και το πλήρωσε.Ευτυχώς θα μας απαλλάξει από την παρουσία του μήπως και λειτουργήσει επιτέλους η οργάνωση γιατί με τις ευλογίες του Γίδαρη είχε καταντήσει καφενείο.Πάρε να χεις να μας θυμάσαι Νικολάκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΗΤΑΝ ΔΙΑΣΥΡΜΟΣ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΦΑΝΤΑΣΜΕΝΟ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΘΟΡΥΒΟ ΕΚΑΝΕ.ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΔΕΙΟ ΤΕΝΕΚΕ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ.ΜΟΝΟ ΣΕ ΚΛΕΙΣΤΑ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΣΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΛΑΚΗ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙ.ΟΠΟΤΕ ΖΗΤΗΣΕ ΨΗΦΟ ΕΙΤΕ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΕΛΗ ΠΗΡΕ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ.ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΤΑ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΚΑΤΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΠΡΟΣΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μην προσπαθείτε να μειώσετε τη νίκη του Θεοδόση γράφοντας για την ανικανότητα θωμαιδη. Η νίκη ήταν του θεοδόση γιατί πηρε τη θετική ψήφο της βάσης.Αυτά γιατί ορισμένοι και ορισμένες έχετε ξεφύγει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ο Θεοδόσης φίλε μου κέρδισε σε ένα στημένο παιχνίδι από την αρχή, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα είναι ικανός ως πρόεδρος. Στα ίσα όμως δεν θα κέρδιζε ποτέ τον Θωμαίδη. Στον κόσμο της ΝΔ ο Θωμαίδης κέρδισε κατα κράτος.

      Διαγραφή
  10. Ο Νίκος σύντομα θα δικαιωθεί.Ελπίζω πως θα βρει μια εκλόγιμη θέση στο ψηφοδέλτιο του Στάθη στις δημοτικές.Του Στάθη αλλά όχι του Καστερίδη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μάκης Κρύα Βρύση.21 Μαΐου 2018 στις 9:44 μ.μ.

    Ρε κακομοίρη Θωμαϊδη! Με στρατηγό την κουτοπόνηρη της Κρύας Βρύσης ήθελες και να κερδίσεις; Είσαι μεγάλος τραγωδίας λέμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΝΑ ΑΛΛΙΩΣ ΜΟΥ ΤΑ ΠΑΝΕ
    Ο ΘΩΜΑΙΔΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΣΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΠΟΤΕ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ
    ΕΙΝΑΙ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΝΟΔΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΣΑΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΑΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ ΠΟΤΕ
    ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΔΡΟΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΣΑΣ ΞΕΣΚΙΣΤΗΚΑΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ ΚΑΙ ΣΚΥΨΑΤΕ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ
    ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΤΟΛΜΑΕΙ ΚΑΙ ΜΙΛΑΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΦΟΒΑΤΑΙ
    ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΕΧΑΣΕ ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΞΙΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΛΕΜΜΕΝΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΞΑΛΠΗ ΠΗΡΕ 42%
    ΤΕΛΙΚΑ ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΞΑΝΑΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΑΜΕΝΟΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε μία καταμέτρηση ψήφων, με δύο μόλις υποψήφιους, σε τέσσερις μόλις κάλπες και με εκπροσώπους και των δύο πλευρών πάνω από τα κεφάλια των εφορευτικών επιτροπών σε κάθε ψηφοδέλτιο και παρουσία του ίδιου του αναπληρωτή γραμματέα βορείου Ελλάδος στην μεγαλύτερη κάλπη από πλευράς συμμετοχής, λυπάμαι πολύ φίλε μου αλλά μιλώντας για κλέψιμο στην καταμέτρηση δεν προσβάλεις μόνο την εφορευτική, αλλά και τους εκπροσώπους και των δύο υποψηφίων. Καλά θα κάνεις να αποδεχτείς το 40% (και όχι 42% που λες) ενώ πουλούσες άνετη επικράτηση και στις δύο αναμετρήσεις και να πάψεις να βλέπεις φαντάσματα πάνω από τις κάλπες.

      Διαγραφή
    2. ΝΑ ΠΟΥ ΤΣΙΜΠΗΣΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕΣ!
      ΕΓΩ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΟΥΛΟΥΣΑ ΤΙΠΟΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΠΟΥΛΗΣΕΣ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΣΥΝΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΕΚΛΙΠΑΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΣΕ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΣΕ ΑΠΕΧΘΑΝΟΝΤΑΙ
      ΠΟΙΟΣ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΣΗ;;;;;;; ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙ ΛΕΩ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΡΩΤΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ

      Διαγραφή
    3. Αυτά παθαίνεις όταν είσαι μαλωμένος/η με τα κόμματα. Μπορείς εύκολα να παρεξηγηθείς. Το «χωρίς κλεμμένους ψήφους στην κάλπη, πήρε 42%» διαφέρει κατά πολύ από το «χωρίς κλεμμένους ψήφους, στην κάλπη πήρε 42%». Και τι σε κάνει να πιστεύεις ότι ήμουν εγώ υποψήφιος/α σε κάτι; Από αυτά που γράφεις ωστόσο ένα είναι σίγουρο, ότι τραβάς μεγάλη πίκρα από το αποτέλεσμα. Και ξέρεις, ακόμα μεγαλύτερη πίκρα είναι όταν δεν μπορείς να το αποδεχτείς.

      Διαγραφή