Σάββατο 3 Μαρτίου 2018

Στο Έλεος Του Λιμού Η Βενεζουέλα: Tρώνε Σκυλιά Και Αρουραίους!


Στο έλεος της λιμοκτονίας βρίσκονται άνθρωποι και ζώα στη Βενεζουέλα με αποτέλεσμα ακραίες καταστάσεις, όπως η κατανάλωση αρουραίων και οι «επιδρομές» πεινασμένων πολιτών σε ζωολογικούς κήπους να θεωρούνται πια καθημερινότητα.Όπως αναφέρει η Daily Mail, σε πολλούς από τους ζωολογικούς κήπους της χώρας έχει παρατηρηθεί κατακόρυφη αύξηση των ζωοκλοπών, με τους εισβολές να αρπάζουν ακόμα και σπάνια είδη, για να τα σφάξουν στη συνέχεια και να καταναλώσουν το κρέας τους. Τα τελευταία χρόνια έχουν

Είχαν καρκίνο με διάφορα συμπτώματα, αλλά ΔΕΝ έδιναν σημασία



της Αγγελικής Μήλιου, βιολόγου, medabnews.gr

Οι μισοί 50άρηδες και 60άρηδες ασθενείς με συμπτώματα ύποπτα για καρκίνο αποφεύγουν να πάνε στον γιατρό για να εξεταστούν, σύμφωνα με τελευταία έρευνα.

Οι δικαιολογίες που βρίσκουν για να εξηγήσουν τη συμπεριφορά τους είναι πολλές: ελπίζουν ότι τα συμπτώματα θα περάσουν από μόνα τους ή πως οφείλονται στην ηλικία τους, δεν θέλουν να σπαταλήσουν αδίκως τον χρόνο των γιατρών, είναι στωικοί άνθρωποι και αντέχουν τις κακουχίες ή δεν εμπιστεύονται το σύστημα υγείας.

Εσπερινά Κηρύγματα Κυριακής 4 Μαρτίου σε Έδεσσα και Γιαννιτσά



Την Β΄ Κυριακή των Νηστειών, 4 Μαρτίου 2018, μετά τον Κατανυκτικό Εσπερινό, στις 18.00, θα πραγματοποιηθεί το καθιερωμένο Εσπερινό Κήρυγμα:

1. Στον Ι. Καθεδρικό Ναό Αγ. Σκέπης Εδέσσης με ομιλητή τον Πανοσιολ. Αρχιμανδρίτη Δανιήλ Ψωίνο, Προϊστάμενο του Ι. Μητροπολιτικού Ναού Αγ. Τριάδος Πειραιώς, και θέμα: «Το πάθος της φιλαργυρίας».

Αυστραλία: 3 νεκροί από μολυσμένα πεπόνια


Τρεις άνθρωποι πέθαναν και 12 ακόμη ασθένησαν από λιστερίωση πιθανότατα επειδή κατανάλωσαν μολυσμένα πεπόνια κανταλούπε και περισσότερα κρούσματα αναμένεται να ξεσπάσουν, ανακοίνωσαν οι αυστραλιακές υγειονομικές αρχές.
Το ξέσπασμα της λοίμωξης συνδέεται με την κατανάλωση των πεπονιών που προέρχονται από έναν παραγωγό στην ανατολική Πολιτεία της Νέας Νότιας Ουαλίας, ανέφερε στον

Ομιλία με θέμα την «Οικογένεια του Αγίου Γρηγορίου Παλαμά» στην Έδεσσα



Τη Δευτέρα, 5 Μαρτίου και ώρα 18.00, στο Πνευματικό Κέντρο του Ι. Ν. του Αγ. Δημητρίου θα πραγματοποιηθεί ομιλία με θέμα:
«Η αγία οικογένεια του Αγίου Γρηγορίου Παλαμά».
Ομιλητής: Αρχιμανδρίτης π. Παντελεήμων, Ιεροκήρυκας Ιεράς Μητροπόλεως Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας

Εντόπισαν φορτηγό με 7.295 όπλα στον Προμαχώνα



Έπειτα από έλεγχο που διενεργήθηκε σε φορτηγό αυτοκίνητο από τη Βουλγαρία, αρμόδιοι υπάλληλοι της Κ.Ο.Ε. του Τελωνείου Σερρών στον Προμαχώνα, με τη συμβολή αυτοκινούμενου Συστήματος Ελέγχου (X-RAY), εντόπισαν και κατέσχεσαν 61 είδη όπλων (7.295 τεμάχια).

Μεταξύ άλλων βρέθηκαν 20 περίστροφα - πιστόλια γκαζιού - αερίου, 3 αεροβόλα, 6.500 φυσίγγια των 9 mm αβολίδωτα κρότου λάμψης, 21 σπρέι πιπεριού, 2 συσκευές ηλεκτρικής εκκένωσης, 3 μαχαίρια καθώς και διάφορα άλλα είδη τοξοβολίας.

Η εκδρομή του Φ.Σ.Ε. “Μ.Αλέξανδρου” στην Ιταλία ( 9-15 Απριλίου 2018)



Από την βασίλισσα της Καμπανίας, την χιλιοτραγουδισμένη Νάπολη και το Σαλέρνο (ως βάσεις), εξορμούμε στη μαγευτική Κοστιέρα Αμαλφιτάνα, στον μυχό του ομώνυμου κόλπου της  Τυρρηνικής θάλασσας και επισκεπτόμαστε το γαλήνιο Σορρέντο, το διάσημο Κάπρι, γνωστό και ως ο "Ο Κήπος της Εδέμ", το Ερκολάνο, την Πομπηία και την αρχαία Ελληνική αποικία της Ποσειδωνίας.

Δις ισόβια στον ειδικό φρουρό που σκότωσε ταξιτζή στην Καστοριά


«Το έχω μετανιώσει, σκέφτηκα να αυτοκτονήσω», είπε ο δράστης στην κατάθεσή του
Σε δις ισόβια καταδικάστηκε από το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο Κοζάνης ο ειδικός φρουρός για τη δολοφονία του 52χρονου οδηγού ταξί, σε αγροτική περιοχή της Καστοριάς. Το δικαστήριο έκρινε ένοχο τον αστυνομικό ομόφωνα, δεν του καταλόγισε ελαφρυντικά, ενώ του επέβαλε συμπληρωματική ποινή 2,5 ετών, για το αδίκημα της ληστείας, της παράνομης χρήσης όπλου και σε χρηματική ποινή 2.000 ευρώ για παρεπόμενες ποινές.

Ο Γ. Σηφάκης ζήτησε από το οικονομικό γραφείο του πρωθυπουργού να παρέμβει για το 'ΑΘΗΝΑ"



Ο Γιάννης Σηφάκης ζήτησε από το οικονομικό γραφείο του πρωθυπουργού την παρέμβαση του για να επιλυθεί το πολύ σοβαρό πρόβλημα των 1200 αγροτών με την Ομάδα Παραγωγών «ΑΘΗΝΑ» 
Η υποβολή του αιτήματος έγινε πριν δύο βδομάδες, με δεδομένο το αδιέξοδο που έχει δημιουργηθεί στην αναζήτηση λύσης στα πλαίσια της υφιστάμενης νομοθεσίας
Την Δευτέρα 5 Μαρτίου 2018 στις 6:30 μμ συνάντηση του βουλευτή με τους παθόντες αγρότες και συνέντευξη τύπου στη Σκύδρα στο Πνευματικό Κέντρο

Τσίπρας από το Οικονομικό Φόρουμ Δελφών: Θεαματική αλλαγή της εικόνας στην ελληνική οικονομία



Για «θεαματική αλλαγή της εικόνας» στην ελληνική οικονομία έκανε λόγο ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας κατά την ομιλία του στο τρίτο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών.
«Η Ελλάδα της ύφεσης, επέστρεψε από το 2017 στην ανάπτυξη και μάλιστα με δυναμικούς ρυθμούς που εκτιμάται ότι θα υπερβαίνουν σταθερά το 2% από φέτος και για τα επόμενα έτη», ανέφερε.

Τα προβλήματα συμπεριφοράς στην εφηβεία και η αντιμετώπισή τους αναπτύχθηκαν σε εκδήλωση του Ανοικτού Λαϊκού Πανεπιστημίου Γιαννιτσών



Ασφυκτικά γεμάτη ήταν η φιλόξενη αίθουσα του Δημοτικού Συμβούλιου του Δήμου  Πέλλας την Δευτέρα 26-2-2018  στην  11η εκδήλωση του Ανοικτού Λαϊκού Πανεπιστήμιου Γιαννιτσών της 22ης περίοδου 2017-18.  Ετούτη την φορά είχαμε συνεργασία της Ιστορικής Λαογραφικής Εταιρείας Γιαννιτσών «Ο Φίλιππος» με την ΔΗΚΕΠΑ Πέλλας και  με  την Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων Νομού Πέλλας  και τους Συλλόγους Γονέων-Κηδεμόνων   του  8ου  Δημοτικού Σχολείου Γιαννιτσών του 3ου και του 4ου Γυμνάσιου Γιαννιτσών.

Αδριανούπολη: Τι υποστήριξαν στην απολογία τους οι Έλληνες στρατιωτικοί



Τι είπαν για την περίπολο και το πώς βρέθηκαν σε τουρκικό έδαφος - Τι ζήτησε ο εισαγγελέας και ποιες οι κατηγορίες που τους απήγγειλε ο δικαστής
Τις επόμενες ώρες θα τις περάσουν σε τουρκική φυλακή της Αδριανούπολης, οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί που συνελήφθησαν από τις τουρκικές Αρχές με την αιτιολογία ότι πέρασαν σε τουρκικό έδαφος ενώ έκαναν την περίπολό τους.

Τι λένε τ'άστρα για σήμερα Σαββάτο 3/3




Πατήστε εδώ για να δείτε τις προβλέψεις της ημέρας

Σαν σήμερα Σαββάτο 3 Φεβρουαρίου




Πατήστε εδώ για να δείτε το αλμανάκ της ημέρας

Παρασκευή 2 Μαρτίου 2018

Συνάντηση της Δημάρχου Σκύδρας Κατερίνας Ιγνατιάδου με το νέο Αστυνομικό Διευθυντή Πέλλας Σπυρίδωνα Διόγκαρη



Στην πρόσκληση της Δημάρχου Σκύδρας Κατερίνας Ιγνατιάδου να επισκεφθεί το
Δήμο Σκύδρας ανταποκρίθηκε ο νέος Αστυνομικός Διευθυντής Πέλλας Σπυρίδωνας
Διόγκαρης.
Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο, την Τρίτη 27 Φεβρουαρίου
2018, με σκοπό την αλληλογνωριμία και την αλληλοενημέρωση ήταν παρόντες
αιρετοί συνεργάτες της Δημάρχου: οι Αντιδήμαρχοι Θεμιστοκλής Κρητίδης,

Δερματίτιδα από κάμπιες, με φαγούρα, κοκκινίλες, εξάνθημα. Τι να κάνετε και τι πρέπει να προσέξετε;



της Κλεοπάτρας Ζουμπουρλή, μοριακής βιολόγου, του Αλέξανδρου Γιατζίδη

Η πιτυόκαμπη ή κάμπια των πεύκων αποτελεί ένα από τα πλέον κοινά αλλά και βλαβερά είδη στη χώρα μας. Πρόκειται για την κάμπια που στο τέλος του βιολογικού της κύκλου μεταμορφώνεται στη νυχτοπεταλούδα με το επιστημονικό όνομα Thaumatopoea pityocampa και η οποία τρέφεται με πευκοβελόνες. 

To MAKEDONIA PALACE και την πεντάστερη κουζίνα του επισκέφθηκαν οι Μάγειρες και οι Αρτοζαχαροπλάστες του ΙΕΚ Αριδαίας



Tο πιο εμβληματικό ξενοδοχείο της Βόρειας Ελλάδας επισκέφθηκαν τα τρία τμήματα Chef και Αρτοζαχαροπλαστικής του ΙΕΚ ΑΡΙΔΑΙΑΣ τη Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου.
Σε μια άρτια και οργανωμένη στην κάθε λεπτομέρειά της επίσκεψη οι 80 σπουδαστές των ειδικοτήτων επισιτισμού του ΙΕΚ μας, είχαν το προνόμιο να εισέλθουν στους πιο ιδιαίτερους χώρους της κουζίνας του διάσημου ξενοδοχείου που αναβιώνει μέρες δόξας μετά την πρόσφατη ανακαίνιση και την αλλαγή ιδιοκτησίας.

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Σκύδρας «Λεόντιος Σιδηρόπουλος» προτείνει για τον Μάρτιο 2018



Το μήνα Μάρτιο του 2018 τις εξής βιβλιοπροτάσεις:
Για τους ενήλικες:
1)«Σεραφείμ και Χερουβείμ», Μένης Κουμανταρέας, διήγημα.
2)«Bright nights(Λαμπερές νύχτες)», Χρήστος Τερζίδης, μυθιστόρημα.
3)«Ο διευθυντής του ομίλου», Δημήτρης Μέγαλος, μυθιστόρημα.
4)«Τα Άπαντα του Γεωργίου Σουρή», τ.4ο, ποίηση.

Όσα δε βλέπει η Αχτσιόγλου.Σοκάρουν τα στοιχεία για την ανεργία των νέων στην Ελλάδα.



Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της Eurostat, τα υψηλότερα επίπεδα ανεργίας στην ΕΕ καταγράφονται στην Ελλάδα (20,9% το Νοέμβριο) και στην Ισπανία (16,3%). Τα χαμηλότερα ποσοστά ανεργίας σημειώθηκαν στην Τσεχία (2,4%), στη Μάλτα και στη Γερμανία (3,6%).Ειδικότερα στην Ελλάδα, ο αριθμός των ανέργων το Νοέμβριο διαμορφώθηκε στους 996.000. Το ποσοστό ανεργίας στους άνδρες διαμορφώθηκε στο 17,1% και στις γυναίκες στο 25,8%. Το ποσοστό ανεργίας των νέων (κάτω των 25 ετών) στην Ελλάδα αυξήθηκε το Νοέμβριο στο 43,7%, έναντι 42% τον Οκτώβριο. Τα υψηλότερα

Μίζες για το Μετρό την περίοδο 2003-2007 -Με «καπέλο» 7% που πήγαινε σε κόμματα



Μίζες που φθάνουν τις 370.000 ευρώ και όπως κατατέθηκε στη γερμανική δικαιοσύνη, από τον ίδιο τον εμπλεκόμενο, διακινήθηκαν για την ανάθεση και υλοποίηση έργων του Μετρό, στην Αθήνα, την περίοδο 2003-2007, αποκάλυψε η έρευνα της εισαγγελίας Διαφθορας.
Μάλιστα όπως ανέφερε το ίδιο το στέλεχος καταθέτοντας στη γερμανική δικαιοσύνη, τα έργα τιμολογούνταν απευθείας με ένα καπέλο 5% εως 7% προκειμένου να δίδονται μίζες σε πολιτικά κόμματα.

Γ. Καρασμάνης: Δεν πρέπει να σβήσει η τευτλοκαλλιέργεια στη χώρα μας



Κατά μέτωπο επίθεση στην κυβέρνηση για τη δραματική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο κλάδος της τευτλοκαλλιέργειας κάνει με ερώτηση που υπέβαλε στη Βουλή ο βουλευτής Πέλλας της Ν.Δ. και πρώην υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Γιώργος Καρασμάνης, την οποία συνυπογράφουν οι Βεσυρόπουλος Απόστολος Βουλευτής Ημαθίας, Καραμανλής  Κωνσταντίνος Βουλευτής Σερρών, Μπουκώρος Χρήστος Βουλευτής Μαγνησίας

Από το βουλκανιζατέρ...διοικητής Νοσοκομείου, το "δεξί χέρι" του Πουλάκη.



Στο στόχαστρο της δημοσιότητας βρίσκεται για μια ακόμη φορά ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, αυτή τη φορά λόγω του διορισμού στενού του συνεργάτη ως εντεταλμένου συμβούλου στην Ανώνυμη Εταιρεία Μονάδων Υγείας (ΑΕΜΥ), με αρμοδιότητα στο Γενικό Νοσοκομείο Θήρας, στη Σαντορίνη.
Σύμφωνα με την εφημερίδα «Δημοκρατία», ο Χαράλαμπος Πανοτόπουλος «δεξί χέρι» του Παύλου Πολάκη στο υπουργείο Υγείας, έχει διοριστεί ως εντεταλμένος σύμβουλος στην

Σύγκληση Δημοτικού Συμβουλίου Σκύδρας.



Το Δημοτικό Συμβούλιο Σκύδρας πρόκειται να συνεδριάσει στο Δημαρχείο,
την Παρασκευή 2 Μαρτίου 2018 κι ώρα 18:00΄, με τα εξής είκοσι ένα
θέματα στην ημερήσια διάταξη:
1)Έγκριση πρωτοκόλλων παραλαβής εργασιών.
2)Αποδοχή χρηματοδότησης ποσού 71.690,00€ από το ΥΠ.ΕΣ για
λειτουργικές δαπάνες σχολείων, κατανομή και ψήφιση πίστωσης.

Ποια περιουσιακά στοιχεία δε μπορεί να βγάλει στο σφυρί η Εφορία



Οι πλειστηριασμοί ακινήτων και κινητών περιουσιακών στοιχείων έχουν περάσει πλέον στην ηλεκτρονική εποχή. Γίνονται αποκλειστικά με ένα κλικ μακριά από τις αίθουσες των ειρηνοδικείων. Την Πρωτομαγιά θα γίνει και το επόμενο βήμα. Τότε θα ξεκινήσουν και οι πλειστηριασμοί για οφειλές προς την Εφορία οι οποίοι θα εκτελούνται μέσω των υπολογιστών των συμβολαιογράφων που έχουν πιστοποιηθεί στην ηλεκτρονική πλατφόρμα.Όσοι χρωστούν στην Εφορία κυρίως μεγάλα ποσά θα δουν ακίνητα και κινητά περιουσιακά στοιχεία (αυτοκίνητα, σκάφη αναψυχής, έργα τέχνης, κοσμήματα και άλλα

Τι λένε τ'άστρα για σήμερα Παρασκευή 2/3





Πατήστε εδώ για να δείτε τις προβλέψεις της ημέρας

Σαν σήμερα Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου





Πατήστε εδώ για να δείτε το αλμανάκ της ημέρας

Πέμπτη 1 Μαρτίου 2018

Ο Αρχιμ. Επιφάνιος Οικονόμου στην 2η Ιερατική Σύναξη της Ι.Μητροπόλεως Εδέσσης



Την Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2018, στις 11.00 π.μ., πραγματοποιήθηκε η 2η Ιερατική Σύναξη της Ιεράς Μητροπόλεως Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας στο Πνευματικό Κέντρο της Μητροπόλεως.
Προσκεκλημένος ομιλητής ήταν ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Επιφάνιος Οικονόμου, Ιεροκήρυκας της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος και Αλμυρού, ο οποίος ανέπτυξε το θέμα: «Η ιερουργία του θείου κηρύγματος».

Ένας στους δέκα Έλληνες πάσχουν από μία σπάνια πάθηση. Η 28 Φεβρουαρίου είναι η Παγκόσμια Ημέρα Σπανίων Παθήσεων (video)



της Κλεοπάτρας Ζουμπουρλή

Στις 28 Φεβρουαρίου 2018, σε ολόκληρο τον πλανήτη, σύλλογοι και ενώσεις ασθενών που πάσχουν από σπάνιες παθήσεις ενώνουν τις δυνάμεις τους, με σκοπό την ενημέρωση του κόσμου σχετικά με τις σπάνιες παθήσεις. 

Ένας στους δέκα Έλληνες πάσχουν από μία σπάνια ασθένεια. 

Α’ ΕΛΜΕ Πέλλας: «Φτάνει πια η ασφυξία, μόνιμοι καθηγητές σε όλα τα σχολεία»



Στα πλαίσια του προγράμματος δράσης της ΟΛΜΕ, η Α’ ΕΛΜΕ Πέλλας καλεί τους εκπαιδευτικούς της περιοχής ευθύνης της σε πορεία διαμαρτυρίας προς τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πέλλας, την Παρασκευή 2 Μαρτίου 2018. Η συγκέντρωση θα γίνει στην Πλατεία Μικρών Καταρρακτών (στον πεζόδρομο της Έδεσσας) στις 12:00, ενώ στις 12:30 θα αρχίσει η πορεία προς τη ΔΔΕ Πέλλας, όπου περίπου στις 13:00 θα επιδοθεί ψήφισμα διαμαρτυρίας για την πολύχρονη αδιοριστία εκπαιδευτικών.

Οι Κλασικές Σπουδές του Αριστοτελείου στη 16η θέση της παγκόσμιας κατάταξης



Σε σχέση με το 2017, υπήρξε άνοδος σε 10 επιστημονικά πεδία και ευρύτερες επιστημονικές περιοχές
Στη 16η θέση σε παγκόσμιο επίπεδο στο πεδίο των Κλασικών Σπουδών κατατάσσεται το ΑΠΘ, σύμφωνα με τη διεθνή κατάταξη της QS (QS World University Rankings) για το 2018.

Όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση του ιδρύματος, στο πεδίο της Αρχαιολογίας, το ΑΠΘ συνεχίζει να κατατάσσεται στις υψηλότατες θέσεις 51-100.

Στάθης Φουντουκίδης: Αξιοποίηση του θεσμού του «κρυφού μάρτυρα» με σύνεση



Με αφορμή την υπόθεση NOVARTIS γίνεται συζήτηση εκ νέου για το θεσμό του «μάρτυρα δημοσίου συμφέροντος» ή προστατευόμενου μάρτυρα (whistleblower).
Ο θεσμός αυτός εισήχθη στην Ελληνική έννομη τάξη με τον ν. 4254/2014,  με σκοπό την καταπολέμηση της διαφθοράς, μέσω της ενθάρρυνσης μαρτύρων που διαθέτουν σχετικές πληροφορίες αλλά διστάζουν να τις καταθέσουν φοβούμενοι τυχόν αντίποινα. 

Θεσσαλονίκη: Εκατομμύρια ξέχασαν να δηλώσουν γιατρός και δικηγόρος



Τρανταχτές περιπτώσεις φοροδιαφυγής αποκάλυψαν οι φορολογικοί έλεγχοι της ΑΑΔΕ το 2017 στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης.

Γιατρός που απέκρυψε εισόδημα ύψους 3.876.048 ευρώ, δικηγόρος που δεν δήλωσε 2.537.604 ευρώ και λογιστής που «ξέχασε» 754.860 περιλαμβάνονται στα λαβράκια που έβγαλαν το 2017 οι φορολογικοί έλεγχοι της ΑΑΔΕ στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης.

Γραφείο Γιάννη Σηφάκη για ενημέρωση των αγροτών της Πέλλας



Στις Βρυξέλλες έχει αποσταλεί προ διμήνου ο φάκελος για 47 εκατ. €  εισοδηματική ενίσχυση ροδακίνου έτους 2017 αλλά ακόμη δεν συζητήθηκε στο Συμβούλιο Υπουργών ή σε Υπηρεσιακό επίπεδο
Αν, παρ’ ελπίδα, δεν υπάρξει αποτέλεσμα θα επιδιωχθεί εθνικό de minimis
Επειδή ο βουλευτής δέχεται επανειλημμένα ερωτήσεις από αγρότες της Πέλλας για το αίτημα εισοδηματικής ενίσχυσης προς την Κομισιόν επιθυμεί να διευκρινίσει ότι το αίτημα έχει αποσταλεί από το Υπουργείο προ διμήνου αλλά δεν έχει συζητηθεί ακόμη σε Συμβούλιο Υπουργών ή σε υπηρεσιακό επίπεδο.

Εκδηλώσεις ΔΗΚΕΠΑΠ για τον μήνα Μάρτιο 2018




FT: Τρεις βετεράνοι αριστεροί σε κυβερνητικές θέσεις-κλειδιά



Σε δημοσίευμα της αναφορικά με τον κυβερνητικό ανασχηματισμό στον οποίο προχώρησε σήμερα ο Αλέξης Τσίπρας, η ηλεκτρονική έκδοση των Financial Times επισημαίνει ότι ο πρωθυπουργός απέφυγε να προβεί σε αμφιλεγόμενες τοποθετήσεις, καθώς η κυβέρνηση προσπαθεί σε αυτό το χρονικό σημείο να συμβαδίσει με τις μερρυθμίσεις και να πετύχει τον στόχο μίας ομαλής εξόδου από το πρόγραμμα τον Αύγουστο.

Τι λένε τα άστρα για σήμερα Πέμπτη 1 Μαρτίου



Πατήστε εδώ για να δείτε τις προβλέψεις της ημέρας