Σάββατο 17 Μαρτίου 2018

To τέλος του κόσμου έχει ήδη γυριστεί σε ταινία επιμένει έρευνα.Τι σχεδιάζει η NASA.


Στις 25 Σεπτεμβρίου του 2135 μπορεί να έρθει το τέλος του κόσμου. Σύμφωνα με μελέτη  ερευνητών το τέλος του κόσμου μας θα έρθει από τον έναν αστεροειδή. Οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι ο αστεροειδής, που έχει το μέγεθος του Empire State, θα είναι αδύνατο να εμποδιστεί από την πρόσκρουσή του στη Γη.
Οι επιστήμονες ερευνούν την πιθανότητα να χρησιμοποιήσουν ένα ειδικά σχεδιασμένο

Εσπερινές προηγιασμένες Θ.Λειτουργίες στα Γιαννιτσά στις 21 &22 Μαρτίου



Την Τετάρτη 21 Μαρτίου, στις 6.00 μ.μ., θα τελεσθεί Εσπερινή Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία στην Ιερά Μονή Αγίας Παρασκευής Γιαννιτσών.

Την Πέμπτη 22 Μαρτίου (του Μεγάλου Κανόνος), στις 6.00 μ.μ. θα τελεσθεί Εσπερινή Προηγιασμένη Θ. Λειτουργία στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου (Μητρόπολη) Γιαννιτσών.


Οι διαταραχές του ύπνου συνδέονται με καρδιαγγειακά νοσήματα, παχυσαρκία, διαβήτη, κατάθλιψη. Τρόποι για καλό και ποιοτικό ύπνο



του Ξενοφώντα Τσούκαλη

Περισσότεροι από δύο εκατομμύρια Έλληνες ταλαιπωρούνται από διαταραχές ύπνου, ενώ, σε πρόσφατη έρευνα που πραγματοποιήθηκε στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, περίπου ένας στους τρεις ενήλικες ανέφερε ότι αντιμετωπίζει παρόμοια προβλήματα.

Το φαινόμενο καταγράφεται πιο συχνά στις γυναίκες, ενώ οι ηλικιωμένοι άνω των 65 χρόνων αναφέρεται ότι πάσχουν από αϋπνία σε ποσοστό, που προσεγγίζει το 50%.

Σεμινάριο «πρώτων βοηθειών στην καθημερινότητά μας» από το Εργατικό Κέντρο Γιαννιτσών



Η Διοίκηση Του Εργάτου Κέντρου Πέλλας μετά και από αίτημα του Σωματείου Εργατών Εργατριών Σε Κονσερβοποιεία Διαλογητηρια Ψυγεία και τα πολλά ατυχήματα που σημειώνονται σε χώρους δουλειάς , υλοποίει  ανοιχτό σεμινάριο με θέμα τις πρώτες βοήθειες στην καθημερινότητα μας με την συνεργασία του  Εκπαιδευτικό Κέντρο Πιστοποιημένης Εκπαίδευσης Διάσωσης Υγιεινής Και Ασφάλειας (ΠΕΔΥΑ) 

Ευχαριστήριο Ι.Ν. Αγίων Κων/νου και Ελένης Γιαννιτσών προς το Λύκειο Ελληνίδων



Το εκκλησιαστικό συμβούλιο του Ιερού Ναού Αγίων Ισαποστόλων Κωνσταντίνου και Ελένης Γιαννιτσών αισθάνεται την ανάγκη να συγχαρεί και να ευχαριστήσει την Πρόεδρο κ. Άννα Παπουτσή- Φάκα και όλα τα μέλη του Δ.Σ. του Λυκείου των Ελληνίδων παράρτημα Γιαννιτσών, για την θεάρεστη πρωτοβουλία και το έμπρακτο ενδιαφέρον που έδειξαν διοργανώνοντας, και με την συμμετοχή του Λυκείου των Ελληνίδων παράρτημα Καβάλας,

Αυτός είναι ο 63χρονος δάσκαλος του τένις που ασελγούσε σε ανήλικα αγόρια


Η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα τις φωτογραφίες και τα στοιχεία του 63χρονου δασκάλου  τένις που κατηγορείται για αποπλάνηση και ασέλγεια σε βάρος ανηλίκων, στην πλειοψηφία τους ηλικίας 12 έως 15 ετών. Πρόκειται για τον Αλέξανδρο Αγγελούδη από τις Σέρρες, σε βάρος του οποίου ασκήθηκε ποινική δίωξη για σωρεία αδικημάτων. Ο 63χρονος πλησίαζε τα παιδιά και τους πρότεινε σεξουαλική επαφή, έναντι αμοιβής.

Υπογραφή δύο πολύ σημαντικών συμβάσεων εκτέλεσης έργων στο δήμο Πέλλας



Τις συμβάσεις εκτέλεσης  των έργων «Ασφαλτόστρωση δρόμου και κατασκευή αγωγού ομβρίων Ελευθεροχωρίου» καθώς και τη «Διαμόρφωση δρόμου καθέτου της Ε.Ο. Γιαννιτσών – Θεσσαλονίκης – 3ο χλμ.» υπέγραψαν σήμερα Παρασκευή 16 Μαρτίου 2018, ο δήμαρχος Πέλλας και ο εκπρόσωπος της ανάδοχης εταιρίας. 

Πρωτοβουλία Πολιτών για το Σιδηροδρομικό Δίκτυο Ν.Πέλλας" σχετικά με το Αναπτυξιακό Συνέδριο Κ.Μακεδονίας



Εν όψει του αναπτυξιακού συνεδρίου της Κεντρικής Μακεδονίας, που θα γίνει στη Θεσσαλονίκη στις 26-27-28 Μαρτίου, έγινε συνάντηση -σύσκεψη στις 11-3-2018 στο Εργατικό Κέντρο Γιαννιτσών με τη συμμετοχή κλιμακίου της οργανωτικής επιτροπής του συνεδρίου, της "Πρωτοβουλίας Πολιτών για το Σιδηροδρομικό Δίκτυο Ν. Πέλλας" των δύο βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ στην Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας,, τους Γραμματείς της Νομαρχιακής Επιτροπής του νομού και της Ο.Μ. Σύριζα Γιαννιτσών.
Από την πλευρά της τα μέλη της Πρωτοβουλίας αναφέρθηκαν στην πολυετή διεκδίκηση της κατασκευής  του νέου σιδηροδρομικού άξονα  Θεσσαλονίκης -Πέλλας μέσω Γιαννιτσών με επέκταση προς την Αλμωπία.

"Αιανή. Η πόλη στον χώρο και τον χρόνο" στο Ανοικτό Λαϊκό Πανεπιστήμιο Γιαννιτσών, όπως και η ταινία "Η Αρχαιολόγος"



Άλλη μια εκδήλωση, απόλυτα επιτυχημένη, πρόσθεσε η Ιστορική και Λαογραφική Εταιρεία Γιαννιτσών  «Ο Φίλιππος» στην πλειάδα των δράσεων της στον χώρο του πολιτισμού και της ιστορίας. Ήταν απόγευμα Δευτέρας 12-3-2018  όταν στην φιλόξενη αίθουσα του Δημοτικού Συμβούλιου του Δήμου Πέλλας έλαβε χώρα η 12η εκδήλωση της 22ης περίοδου  2017-18 του Ανοικτού Λαϊκού Πανεπιστήμιου Γιαννιτσών προϊόν συνεργασίας μεταξύ Ι.Λ.Ε.Γ. «Ο Φίλιππος» και ΔΗΚΕΠΑ Πέλλας.

Νέες απειλές Ερντογάν."Θα πνίξω την Ευρώπη με 3,5 εκατ. πρόσφυγες"


Νέα επίθεση κατά της Ευρώπης εξαπέλυσε χθες ο Τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.Μιλώντας σε πόλη της ανατολικής επαρχίας Ερζερούμ, ο Τούρκος πρόεδρος επιτέθηκε κατά του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου για τη σκληρή κριτική του κατά της αιματηρής τουρκικής επιχείρησης με την ειρωνική ονομασία «Κλάδος Ελαίας» στην κουρδο-κρατούμενη πόλη Αφρίν της βόρειας Συρίας και με το συγκεντρωμένο πλήθος να γιουχάρει απείλησε την Ευρώπη ότι θα ανοίξει τις πύλες και θα πλημμυρίσει με νέο κύμα προσφύγων:

220.000 ευρώ από την Γ.Γ.Α. για ηλεκτροφωτισμό και επισκευή τάπητα στο Δημοτικό Στάδιο Γιαννιτσών



Ο βουλευτής Πέλλας Γιάννης Σηφάκης συνοδευόμενος από τον Δήμαρχο Πέλλας Γρηγόρη Στάμκο συναντήθηκε την Πέμπτη 15 Μαρτίου 2018 με τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού Ιούλιο Συναδινό ζητώντας την χρηματοδότηση απαραίτητων αθλητικών έργων στον Δήμο Πέλλας.  
Ο Βουλευτής και ο Δήμαρχος παρουσίασαν τις ανάγκες του Δήμου Πέλλας σε αθλητικές υποδομές και τις ανάγκες για την συντήρηση και βελτίωση των υφισταμένων υποδομών.

Κατερίνη: Κύκλωμα παράνομων υιοθεσιών εξαρθρώθηκε από την Αστυνομία



Έως και είκοσι χιλιάδες ευρώ κατέβαλαν άτεκνα ζευγάρια σε μέλη οργανωμένου κυκλώματος για να αποκτήσουν παιδιά, όπως αποκάλυψε έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης που εξιχνίασε πέντε υποθέσεις παράνομης υιοθεσίας, εκ των οποίων τρεις στην Πιερία και δύο στην Αττική, το διάστημα από το Σεπτέμβριο του 2014 έως τον Δεκέμβριο του 2016.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, πρωταγωνιστικό ρόλο στην υπόθεση αποδίδεται σε ανδρόγυνο Βουλγάρων και στην κόρη τους, εις βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα. Στην ίδια δικογραφία περιλαμβάνονται ακόμη δύο Έλληνες, εκ των οποίων μία 67χρονη και ένας άνδρας, 61 ετών.

Οι σκοπιανοί τορπιλίζουν τη διαπραγμάτευση.Μας αποκαλούν...παράλογους.


Στον «παραλογισμό» πλησιάζουν ορισμένες ελληνικές θέσεις, φέρεται να δηλώνει ο υπουργός  Εξωτερικών της ΠΓΔΜ, Νίκολα Ντιμιτρόφ.
Η δήλωση του Σκοπιανού ΥΠΕΞ, σύμφωνα με διπλωματικές πηγές, τις οποίες επικαλείται η «Καθημερινή», έγινε σε συναντήσεις που είχε με Ευρωπαίους διπλωμάτες.
Τα λεγόμενα Ντιμιτρόφ προκάλεσαν ερωτήματα στην Αθήνα, εν όψει μάλιστα της επίσκεψης του Νίκου Κοτζιά στη γείτονα χώρα.
Διπλωματικές πηγές, που επικαλείται η «Καθημερινή», εκφράζουν απορίες σχετικά με το τι

Η διευκόλυνση που κάνει ο ΕΦΚΑ σε ελεύθερους επαγγελματίες με οφειλές


Με διαδικασία εξπρές, μέσα σε 28 ημερολογιακές μέρες θα αποστέλλει ο ΕΦΚΑ και οι υπηρεσίες των τέως φορέων κοινωνικής ασφάλισης (π.χ. ταμείο νομικών, ιατρών κ.λπ.), τα στοιχεία των οφειλετών που δεν υπάρχουν στη βάση δεδομένων του ΚΕΑΟ. Έτσι, οι ελεύθεροι επαγγελματίες που θέλουν να ρυθμίσουν οφειλές τους δεν θα έχουν την υποχρέωση συλλογής των στοιχείων αυτών.
Τα στοιχεία θα πηγαίνουν απευθείας στην ηλεκτρονική πλατφόρμα του Εξωδικαστικού

Τι λένε τ'άστρα για σήμερα Σαββάτο 17/3




Πατήστε εδώ για να δείτε τις προβλέψεις της ημέρας

Σαν σήμερα Σαββάτο 17 Μαρτίου




Πατήστε εδώ για να δείτε το αλμανάκ της ημέρας

Παρασκευή 16 Μαρτίου 2018

Κλοπή σκάφους από τις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Γιαννιτσών




Το βράδυ της Τρίτης προς Τετάρτη 14 Μαρτίου εκλάπη από τις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Γιαννιτσών στον Λουδία, το παρακάτω φουσκωτό σκάφος. 

Επειδή πρόκειται για σκάφος συνοδευτικό και παρέχει την απαραίτητη ασφάλεια των παιδιών που προπονούνται καθημερινά, η απουσία του είναι κάτι παραπάνω από αισθητή. 

Χοροστασία Σεβασμιωτάτου κ. Ιωήλ και Εσπερινά Κηρύγματα Κυριακής σε Έδεσσα και Γιαννιτσά



Την Δ΄ Κυριακή των Νηστειών (18/3), στις 5.30 μ.μ., στον Ι. Καθεδρικό Ναό Αγ. Σκέπης Εδέσσης θα τελεσθεί ο Κατανυκτικός Εσπερινός χοροστατούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κ. Ιωήλ. Στη συνέχεια, στις 6.00 μ.μ., θα ομιλήσει ο Πανοσιολ. Αρχιμανδρίτης Πολύκαρπος Μπόγρης, Γραμματέας του Γραφείου Νεότητος της Εκκλησίας της Ελλάδος, με θέμα: «Η μετάνοια ως βίωμα διαρκείας».

Εορτή Ανακομιδής Αγίου Λουκά του Ιατρού στα Γιαννιτσά



Το Σάββατο 17 Μαρτίου 2018, μνήμη της ανακομιδής του ιερού λειψάνου του εν Αγίοις Πατρός ημών Λουκά Αρχιεπισκόπου Συμφερουπόλεως και Κριμαίας του ιατρού και ομολογητού, εορτάζει το φερώνυμο Παρεκκλήσιο εντός του Ιερού Ναού Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Γιαννιτσών,

Εκδήλωση για την 25η Μαρτίου από την Ενορία Αγ. Γεωργίου Γιαννιτσών



Η ενορία Αγίου Γεωργίου Γιαννιτσών διοργανώνει τo Σάββατο 24 Μαρτίου και ώρα 6:00 μ.μ. στην κεντρική αίθουσα του Πνευματικού της Κέντρου «Όσιος Παΐσιος ο Αγιορείτης» Εκδήλωση αφιερωμένη στην επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821 με τα παιδιά των κατηχητικών  σχολείων.

Το Σάββατο 17/3 ο Τελικός Κυπέλλου μεταξύ Αλμωπού Αριδαίας-Δόξα Μαυροβουνίου


Αμυoατροφική πλευρική σκλήρυνση (ALS) ή νόσος του Κινητικού Νευρώνα. Από αυτήν έπασχε ο Στίβεν Χόκινγκ



του Αλέξανδρου Γιατζίδη

Η Αμυοατροφική πλευρική σκλήρυνση (Amyotrophic Lateral Sclerosis ALS) είναι μια σοβαρή νευρολογική πάθηση που προκαλεί μυϊκή αδυναμία, αναπηρία και τελικά θάνατο. Η ALS συχνά ονομάζεται νόσος του Lou Gehrig, από τον διάσημο παίκτη του μπέιζμπολ που πέθανε από την νόσο το 1941, ή νόσος του Κινητικού Νευρώνα. Η ασθένεια αυτή διαγιγνώσκεται σε 5.600 άτομα κάθε χρόνο μόνο στις ΗΠΑ και δεν είναι γνωστό τι την προκαλεί.

Εκδήλωση "Ύμνος εις την Ελευθερίαν" από το Αλεξάνδρειο Δημοτικό Σχολείο Γιαννιτσών


Τρομερή καταγγελία για ματς της Basket League: «O πρόεδρος μας είπε να στήσουμε παιχνίδι!» (pic)



Σοβαρές καταγγελίες σε αμερικάνικο μέσο έκανε ανώνυμα ένας Αμερικανός παίκτης που αγωνίζεται στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ισχυρίζεται πως ο ιδιοκτήτης της ομάδας του μπήκε στα αποδυτήρια κατά τη διάρκεια αγώνα και απαίτησε από τους παίκτες να χάσουν με διαφορά, αλλιώς δεν θα πληρωθούν!
Η αμερικάνικη γνωστή ιστοσελίδα «Hoopshype» έκανε ένα αφιέρωμα σε Αμερικανούς παίκτες που αγωνίζονται είτε στην Ευρώπη, είτε οπουδήποτε αλλού στον κόσμο, εκτός των ΗΠΑ.

Την Κυριακή 18/3 η εκδήλωση τελετής μνήμης των εκτελεσθέντων του Ελευθεροχωρίου


Εκλογές στο δεύτερο εξάμηνο του 2018 βλέπει ο Μητσοτάκης



Την ανάγκη να υπάρξει ένα σαφές αναπτυξιακό σχέδιο εξόδου της χώρας από την κρίση επεσήμανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης ασκώντας έντονη κριτική στην κυβέρνηση για την οικονομική της πολιτική. Σε συνέντευξή του στο αμερικανικό δίκτυο Bloomberg, από τις ΗΠΑ όπου βρίσκεται, ο Πρόεδρος της ΝΔ τόνισε πως η χώρα χρειάζεται ένα διαφορετικό μίγμα πολιτικής με μείωση των φόρων και των δημοσίων δαπανών.

Ανθεστήρια Έδεσσας 2018 με τον φωτογραφικό "φακό" του ΔΙΕΚ Έδεσσας



Το Δημόσιο ΙΕΚ Έδεσσας, πιστό σε κάθε εθελοντική δράση του Δήμου Έδεσσας, συμμετέχει ενεργά στην κοινή προσπάθεια για την επιτυχή αναβίωση του θεσμού των Ανθεστηρίων, τα οποία αποτελούν μέρος της πολιτιστικής ταυτότητας της Έδεσσας. Οι σπουδαστές του τμήματος "ΤΕΧΝΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ" υπό τις καλλιτεχνικές οδηγίες του εκπαιδευτή τους κ. Κίτσου Τρύφων (https://www.facebook.com/3fonphotography) ανέλαβαν την φωτογράφιση της διαφημιστικής καμπάνιας για τα φετινά ανθεστήρια.

Γ.Σηφάκης: Μελετάται φυσικό αέριο σε όλη την Πέλλα!!

Πραγματοποιήθηκε χθες νέα συνάντηση του βουλευτή με την διοίκηση της ΔΕΔΑ και προγραμματίστηκε επίσης συνάντηση του με τον Περιφερειάρχη Απ. Τζιτζικώστα την Παρασκευή για αυτό το θέμα.
Υπενθυμίζεται η συνάντηση του με τον Υπουργό ΠΕΝ Γιώργο Σταθάκη, πριν τρείς μήνες, ο οποίος του ανακοίνωσε την θετική εξέλιξη με τον ΤΑΠ και προγενέστερες συναντήσεις του βουλευτή με την ΔΕΠΑ και ΔΕΔΑ.  Σημαντική και η παρουσία του προέδρου του ΤΕΕ Πέλλας Λευτέρη Αβραμίδη στις πρώτες συναντήσεις με ΔΕΠΑ και ΔΕΔΑ.

Δημοσκόπηση Pulse: Ανοίγει η ψαλίδα -Η ΝΔ στο 28,5%, ο ΣΥΡΙΖΑ στο 19,5%



Διαφορά  9 ποσοστιαίων μονάδων διατηρεί η Νέα Δημοκρατία έναντι του ΣΥΡΙΖΑ σε νέα δημοσκόπηση του Πανεπιστημίου Μακεδονίας για τον ΣΚΑΪ.
Ειδικότερα, στην εκτίμηση πρόθεσης ψήφου η ΝΔ συγκεντρώνει ποσοστό 28,5% έναντι 19,5% του ΣΥΡΙΖΑ.

Πεζογέφυρα στο Μαϊάμι καταρρέει προκαλώντας τον θάνατο σε 4 ανθρώπους


Για την τοποθέτηση της είχαν χρειαστεί μόνο έξι ώρες - Θα διερευνηθούν τα αίτια της τραγωδίας, δηλώνει ο κυβερνήτης της Φλόριντα - Δέκα οι τραυματίες, οι δύο σε σοβαρή κατάσταση

Φιλανθρωπική εκδήλωση για το Γεύμα της Αγάπης από την ενορία Αγίου Γεωργίου Γιαννιτσών



Φιλανθρωπική εκδήλωση πραγματοποιεί το Γεύμα Αγάπης "Επιούσιος Άρτος" της ενορίας Αγίου Γεωργίου Γιαννιτσών.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου την Κυριακή των Βαΐων (1 Απριλίου 2018), στις 5:00 μ.μ., με ομιλητή τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κ. Ιωήλ.

Κοινό μέτωπο της Δύσης κατά της Ρωσίας: Σε ολική ρήξη οδηγούνται οι δύο πλευρές



Τα τελευταία 24ωρα έχει ανέβει επικίνδυνα το «θερμόμετρο» - Τραμπ: Οι Ρώσοι κρύβονται πίσω από τη δηλητηρίαση Σκρίπαλ - Βρετανός ΥΠΕΞ: Να φύγει και να το βουλώσει η Ρωσία - Στις επάλξεις και το ΝΑΤΟ
Πόσες πιθανότητες έχει ο κόσμος να βιώσει μία ακόμη παγκόσμια σύρραξη; Οι δηλώσεις του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος προέτρεψε τους κατοίκους της Τουρκίας να προετοιμαστούν για το ενδεχόμενο ενός Γ' Παγκοσμίου Πολέμου έχουν βάση ή αποτελούν μία ακόμη τακτική προπαγάνδας του Τούρκου προέδρου;

Τι λένε τα άστρα για σήμερα Παρασκευή 16/3



Πατήστε εδώ για να δείτε τις προβλέψεις της ημέρας

Σαν Σήμερα, Παρασκευή 16 Μαρτίου

Πατήστε εδώ για να δείτε το αλμανάκ της ημέρας

Πέμπτη 15 Μαρτίου 2018

Ντε Νίρο για Τραμπ: «Παραμένει ηλίθιος»


Την νύχτα που ο Ντόναλντ Τραμπ πραγματοποίησε την πρώτη επίσημη επίσκεψή του στο Λος Άντζελες από τότε που ανέλαβε τα καθήκοντά του, ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο σχολίασε τον πρόεδρο των ΗΠΑ επικριτικά από την άλλη πλευρά της πόλης.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης του Fulfillment Fund, μιας οργάνωσης που προωθεί την τριτοβάθμια εκπαίδευση σε ομιλία του ο Ντε Νίρο δήλωσε ότι «η εκπαίδευση σε κολέγια είναι σημαντική, αλλά η εκπαίδευση χωρίς ανθρωπιά είναι αμάθεια. Κοιτάξτε τον Πρόεδρό

Εκδήλωση με θέμα τις Εργασιακές Σχέσεις στην Κοινωνική Ασφάλιση διοργανώνει η ΑΔΕΔΥ Πέλλας



Το ΝΤ ΑΔΕΔΥ Πέλλας σε συνεργασία με το Κοινωνικό Πολύκεντρο – ΑΔΕΔΥ διοργανώνει εκδήλωση – συζήτηση την Δευτέρα 26 Μαρτίου 2018 και ώρα 18:30 στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Πέλλας (Γιαννιτσά) με θέμα:

Εξελίξεις στις Εργασιακές Σχέσεις και στην Κοινωνική Ασφάλιση

Με βασικό εισηγητή τον κ. ΓΙΩΡΓΟ ΡΩΜΑΝΙΑ

Ψύξη, στραβολαίμιασμα, πιάσιμο. Σημεία πυροδότησης πόνου. Μπορεί να βοηθήσει η σωστή διατροφή στην πρόληψη;



του Κωνσταντίνου Λούβρου

Όλοι μας κάποια στιγμή της ζωής μας έχουμε χρησιμοποιήσει   φράσεις όπως ‘πιάστηκα’, ‘στραβοκοιμήθηκα’  ή ‘έπαθα ψύξη’!   Όλοι μας έχουμε νιώσει  έναν πόνο στην πλάτη μας για μέρες ή έναν επίμονο πονοκέφαλο  όπου έχουμε την ανάγκη ενός αγγίγματος ή μιας πίεσης για να ανακουφιστούμε. 

Συναυλία του Αλεξάνδρειου Δημοτικού Ωδείου Γιαννιτσών για φιλανθρωπικό σκοπό



Οι σπουδαστές και οι καθηγητές του Αλεξάνδρειου Δημοτικού Ωδείου Γιαννιτσών της ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π. διοργανώνουν συναυλία με φιλανθρωπικό σκοπό, το Σάββατο 17 Μαρτίου, στις 8.00 το βράδυ, στην κεντρική αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Γιαννιτσών.
Στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν σπουδαστές και καθηγητές του Ωδείου, οι οποίοι θα ερμηνεύσουν έργα του κλασσικού και ρομαντικού ρεπερτορίου.